Subcatch - de ondertitel app

Naar de inhoud
(navigatiemenu overslaan)

Trolls Band Together (OV)

Poster van Trolls Band Together (OV)
 • 18 oktober 2023
 • 92 minuten
 • Kijkwijzer: vanaf 6 jaar

Let op: Dit is aanvullende Nederlandse ondertiteling voor doven & slechthorenden voor de Engelstalige, originele versie van de film.

Eind dit jaar is het tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiere√ľnie vol actie en grote sterren. Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd, John Dory, Spruce en Clay. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken, gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

 • Genre

  Animatie, Familie

 • Regie

  Walt Dohrn

 • Cast

  Anna Kendrick, Justin Timberlake, Camila Cabello, Eric André, Amy Schumer, Daveed Diggs, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Kenan Thompson, Andrew Rannells, Ron Funches, Troye Sivan, Kid Cudi, Zosia Mamet, RuPaul Charles, Aino Jawo, Caroline Hjelt